maanantai 17. tammikuuta 2011

40 cm is more!

Viikonlopusta selvitty! Aika rentoahan se meininki oli, vain kerran kävin hieman kävelyllä ulkona. Muuten pääosin makailin sohvalla. Kävin lillumassa hetken kylpyammeessakin ja se rentoutti mukavasti. Väsymys kuitenkin vaivasi sunnuntaina, sillä nukkumaan ei päässyt ennen puolta yötä, nukuin (kuten tavallisesti) katkonaisesti enkä nukkunut päivällä. Niinpä menin eilen jo ennen seitsemää sänkyyn, hieman kahdeksan jälkeen sammutin valot.

Oli aika kamalaa nukkua omassa sängyssä. Mökillä saimme parisängyn, jossa oli mukavan napakat patjat. Kääntyminen onnistui lähes huomaamatta ja oli paljon tilaa. Tuo 10 vuotta vanha sänkyni  (120 cm runkopatja) pehmeys vain korostui viimeyönä kun huomasin taas miten tuskaista se kääntyminen oli! Tilanpuutekin vaivasi taas, kyllä se 40 cm vaan on enemmän. Mutta ei hätiä mitiä, tänään tuli uudet patjat aamupäivästä! :) En malttanut olla kokoamatta sänkyä ja pitihän se sitten koetorkkuakin päivällä ;) Oli hyvä!

Eilen kotiin tullessa myttynen tuntui poraavan päätään nivusiin, oli aikamoisen epämiellyttävää ja laittoi vähän puuskuttamaan autossa istuessa. Kaupassa sitten kävelinkin oikein kunnon ankkana. Tänään liikkuminen on sitten ollut taas helpompaa. Ajattelin jo että myttynen olisi laskeutunut alemmas ja alkanut kiinnittyä. No, viikon päästähän sen saanee tietää kun on neuvolalääkäri.

Kutiavat raskausarvetkin vaivaavat edelleen. Tein virheen perjantaina saunassa, erehdyin raapimaan ihan vähän mahaa. No tämä kutinahan on ihan pakkomielteistä jos sen raapimisen edes ihan vähän aloittaa. Raskausarvet ovat ihan punaiset ja vesikellomaisilla rakkuloilla. Kutina on pahinta iltaisin ja öisin, erityisesti silloin kun on juuri herännyt. Mutta nyt maha on taas hieman parempi kuin eilen. Täytyy käydä apteekissa ostamassa lisää rasvaa. Nyt olen rasvaillut kerran aamulla ja kerran illalla Pantysonilla (jossa on myös kortisonia), öisin ja aamuisin herättyäni Bebanthenilla ja muuten Aqualan plussalla. Pantyson ja bebanthen ovat tosin olleet kaapissa jo jonkin aikaa ja menettäneet tehoaan, mutta päätin nyt käyttää ne loppuun. Eiköhän tämä tästä, tänään olen ollut ihan koko päivän raapimatta!

Tänään en saanut töiden suhteen mitään aikaan. Nousin taas vasta kun mies meni töihin, söin aamupalan ja odotin patjoja saapuvaksi. Kun ne oli toimitettu, tein lounaan ja söin, ja sitten iskikin väsy. Petasin  (ja kokosin) uuden sängyn ja nukuin päikkärit kissojen kanssa. Kello olikin jo kaksi ja leivoin juustokakun jähmettymään jääkaappiin huomista varten.  Päätin että en edes aloita töiden miettimistä enää tänään. Huomenna on viimeinen virallinen työpäivä ja menen käymään töissä, sitten alkaa äitiysloma! Vaikka eipä se tätä arkea tule miksikään muuttamaan :D Yritän edelleen tehdä töitä sen muutaman tuntia päivässä. Olen uskaltanut suunnitella työni ensi viikolle asti, sen pidemmälle en ole vielä halunnut ajatella. Pikkuhiljaa eteenpäin, päivä kerrallaan, ihan omalla painollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti