maanantai 13. joulukuuta 2010

Operaatio nesteenpoisto

Nyt ihan oikeasti turvottaa koko ajan. Niinpä ostin kaupasta tänään vesimelonia, ananasta ja mansikoita. Tein niistä herkullisen hedelmäsalaatin, jota aion napostella tämän illan. Toivottavasti resepti auttaa, jos ei niin on ainakin hyvää :)


Neljä päivää töitä jäljellä. Välipäivinä pitää mennä kahtena päivänä työpaikalle, sillä jälleen muut ihmiset eivät osaa  hoitaa asioita ajoissa kuntoon. Onneksi ei ole kyse isosta asiasta, mutta ärsyttää silti. No, ensi viikon aion pitää ihan lomaa lomaa, en aio edes vilkaista sähköposteja! Kunhan nyt ensin selviäisin tästä viikosta...

Pitäisi ostaa vielä vanhemmille joululahja (äidille tilasin vuodeksi Me Naiset, isälle ajattelin käydä ostamassa jonkun valokuvauskirjan), kummitytölle joululahja ja kummitytön siskolle synttäri/joululahja... Ja miehen siskollekin pitäisi keksiä jotain.

Tänään on etenkin nyt iltapäivästä lähtien ketuttanut kaikki. Ihan pienetkin asiat ottavat aivoon ja tekisi mieli vetäistä itkuraivarit. Sen sijaan yritän rentoutua ja olla vain. Taitaa nyt ne kuuluisat raskaushormonit alkaa vaikuttaa... Ärsyttävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti