keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Onnistunut päivä

Tänään olen ollut todella ylpeä itsestäni. Vaikka nukuin yön huonosti (ilmeisesti venyttelyn takia) kipeän alavatsan takia, jaksoin olla ahkera töissä. Pitkästä aikaa olin valtaosan päivästä jalkeilla ja puuhailin. Siinä vaiheessa tosin kun riensin toiseen rakennukseen syömään ja takaisin puoleen tuntiin, piti hetken aikaa puuskuttaa pöytää vasten kun supisti ja koski vatsaan. Supistus ei siis koskenut vaan tuonne mahaan, varmaankin mahan laskeutumisen vuoksi (maha alkaa jo painaa).

Kaiken kukkuraksi yksi työjuttu onnistui, ja sitä ollaan yritetty saada toimimaan jo puolitoista vuotta! Jes! Yksi palaveri ei ollutkaan (siirtyi perjantaille, josta ilmoitettiin kolme tuntia sen jälkeen kun palaverin olisi pitänyt alkaa) ja sain sen jutun haltuuni, joka piti saada jo maanantaina. Kryptistä vai mitä ;)
Lisäksi tein hyvää ruokaa ja kävin saunassa. Ajattelin syödä loput nesteenpoistosalaattiaineksista ja mennä aikaisin nukkumaan. Että jaksaa vielä kaksi päivää.

Otin saunan jälkeen viikon masukuvankin.


Tänään muuten tunsin myttysen jalkapohjan. Oli aika suloista :) Se painoi kylkiluiden alaosaa, mutta sen verran sivuun, että tuntui hyvin mahan läpi. Ainakin luulen sen olleen jalkapohja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti