sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Lisää tavaroita

Työkaveri piipahti tänään meillä kahvilla ja toi tullessaan kaksi muovikassillista tavaroita. Toinen oli täys lehtiä (hänelle lainaamani Suuri Käsityö-lehdet, ja vanhoja Vauva, Kaks Plus ja Kestovaippa lehtiä). Toisessa muovikassissa oli hyppykiikku (jonka käyttöä pohdimme yhdessä), rintapumppu, tuttipulloja, tutti, maitopusseja, tuttinauha, ruokalappuja, maidonkerääjä ja tuttipullon tuttiosia muutama kappale.
 
 
Lisäksi puhuimme kestovaipoista ja maidon tulosta. Sain muutaman kivan vinkin, asioista joita en olisi osannut edes ajatella. (Esimerkiksi miten kestovaippojen imuosa taitellaan erilailla tytölle ja pojalle, ja että äitiyspakkauksen kestovaippoja voi käyttää myös imuliinoina kun ne taittelee pötköiksi.) Ja äitiyspakkauksesta tuli mieleeni, että sellainen on minulle myönnetty, todennäköisesti se saapuu meille joulun jälkeen välipäivien aikaan :)

Tänään luovuin vihkisormuksesta, alkoi ahdistaa liikaa. Pienen taistelun jälkeen sain sen pois. Kihlasormus on sen verran suurempi, että se sai vielä jäädä.
 
 
Tänään myttynen on taas liikkunut normaaliin tahtiin, pari päivää vietettiin hiljaisempaa eloa. Taisi nukkua samalla lailla kuin äitikin :)
 
Huomenna on neuvola, ja sitä ennen täytyy suunnata kaupungille joululahjaostoksille (ja käyn laittamassa samalla sen kuntosalikortin hyllylle). Vähän taas hermostuttaa painon nousu, tai se että jos siitä tulee taas sanomista. Tosissaan mietin jo, että uskallanko edes käydä syömässä neuvolaa ennen, vaikka jo sovimme miehen kanssa, että kävisimme ihan ravintolassa! Yritän saada järkeä päähäni ja nauttia ruoasta, enkä välitä neuvolatädin paasauksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti