sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Lepoa

Selvisinpäs siitäkin työviikosta. Olin kyllä aivan poikki perjantaina! Nukuin toissayönä lähes 12 h ja viime yönä 10 h. Nyt on vähän voimat palanneet, eilen en suostunut tekemään muuta kuin pesemään pari koneellista pyykkiä ja leivoin pellillisen muffinsseja. Tänään täytyy vähän siivota ja käydä lumitöissä. Mutta ai että olosta tekee rennon se tieto, että huomennakin voi olla kotona vapaapäivää viettämässä!

Huomenna tulee anoppi ja hänen miehensäkin kylään.

Mahakivut/supistelut on helpottaneet. Öisin kuitenkin herään aina jos vaihdan asentoa, mahaa kun pitää auttaa kääntymään, ja kestää hetken ennenkuin se saa muotonsa uudessa asennossa ja rauhoittuu. Tai en tiedä hakeeko myttynen aina uuden asennon itselleen samalla. Mutta kääntyminen koskee. Onneksi se kipu kuitenkin helpottaa nopeasti.

Oli muuten huvittavaa perjantaina ruokalassa. Siellä eräs ruokalantäti kysyi minulta kassalla, että koskas laskettu aika on, ja kun vastasin että helmikuussa, hänen silmänsä rävähtivät auki "Helmikuussa???" :D Kuulemma oli odottanut vastausta joulu-tammikuussa. Joo-o, mahalla on siis kokoa :D

Nyt aamukahvi huiviin ja.... sunnuntain viettoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti