perjantai 12. marraskuuta 2010

Väsy

Ihanaa, taas viikonloppu! Ja minä aion suunnata ihan kohta nukkumaan!

Pelkäsin, että ystävän onnettomuus tulee uniini, kun olin niin helpottunut. Että aivot jatkaisivat vielä asian käsittelyä. Mutta nukuin yön (mielestäni) täysin unia näkemättä. Kesti todella kauan ennenkuin oikeasti nukahdin, vaikka olin ihan poikki. Muutenkin unen laatu oli huonoa.

Olen ollut koko päivän todella väsynyt. Aamulla kesti 20 minuuttia ennenkuin jaksoin nousta ylös. Huvitti kyllä herätä, sillä kun käännyin vasemmalta kyljeltä selälleen, huomasin todella suuren paineen tunteen mahassa oikealla puolella ja siinähän se myttynen majaili! Niin oikealla, että maha oli ihan vinossa, silminnähden! Teki saman nyt illalla kun makailin sohvalla katselemassa elokuvaa miehen kanssa. Huvittavaa, mutta samalla myös epämiellyttävää suuren paineen tunteen vuoksi.

Tänään sain hoidettua työsopimuksen kuntoon, ehkä ensi viikolla saisin ne Kelan hakemukset vihdoin eteenpäin! Vauvavakuutuksesta tuli postia, piti laittaa lisäselvitystä verenpaineesta. Lisäksi soitin sokerirasitustestin tuloksia, mutta terveydenhoitaja ei ollut enää paikalla, vaikka soitin soittoaikaan... No ehtiihän ne maanantainakin, ei ole kuulunut soittoa joten arvoissa ei ollut mitään kummallista. Haluan silti tietää ihan luvut.

Huomenna menemme konserttiin miehen kanssa, ostin liput meille viime keväänä lahjakortilla, jonka saimme hääpäivän kunniaksi työporukalta. Ihanaa vähän laittautua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti