tiistai 23. marraskuuta 2010

Puuroa ja potkuja

Olen nyt innostunut jostain syystä puuroista. Olen jo vuosikausia syönyt arkiaamuisin aamupalaksi puuroa, mutta viime viikolla tein riisipuuroa, ja eilen mannapuuroa, ensimmäistä kertaa elämässäni. Teki vain mieli puuroa! Mies naureskeli, että harjoittelen äidillisiä taitoja :D Mutta oli hyvää puuroa!

Eilen myttynen rymysi niin kovaa mahassa, että olin jo ihan varma että käsi/jalka puski ulos alapäästä! Ihan oikeasti teki niin kipeää että ihan älähdin. Yöllä sitten näin unta, että vessassa käydessäni minulta lorahti samalla lapsivettä lattialle. Sairaalaan ei kuitenkaan vielä tarvinnut lähteä mutta piti tarkkailla oloa.
No, vielä myttynen myllertää mahassa :)


Huomenna on neuvolalääkäri. Saa nähdä paljonko paino on noussut, vähän hermostuttaa.

Taannoisen vaunulenkin jälkeen sulateltiin vaunuja hetki ennenkuin laitettiin ne takaisin portaikon alle. Nyt ei enää vaunut pelottaneet kumpaakaan kissaa, tuijottelivat yhdessä varmaan puoli tuntia pyöristä sulavaa lunta :D

2 kommenttia:

  1. Mulla oli tässä yks ilta ihan sama juttu, ku menin maate! Tuntu ihan ku maha-apina olis ottanu vauhtia ja polkenu suoraan alas. Melkeen kans oottelin, et jalka putkahtaa kohta pihalle... :)
    Hanna 28+4

    VastaaPoista
  2. Hihi :)
    Ja tätä on odotettavissa vielä kovemmin kymmenisen viikkoa, meillä molemmilla! ;)

    VastaaPoista