perjantai 29. lokakuuta 2010

Myllermyllermyller

Eilen oli ihana lepopäivä, olin jo ihan kyllästynyt sohvalla olemiseen illalla :D Väsytti ihan tuhottomasti jostain syystä ja sama väsymys jatkui jo heti aamusta. Onneksi on perjantai ja vaikka huomenna tulenkin muutamaksi tunniksi töihin, saan silti nukkua niin pitkään kun nukuttaa. Onneksi töissä on paljon puuhailtavaa, mutta myös taukoja välissä. En saanut tämän viikon aikana luettua ihan niin paljon kuin olisin halunnut, jotenkin oli paljon tahmaisempaa tuo lukeminen kuin viime viikolla. Muutenkin olen ollut tällä viikolla taas väsyneempi kuin viime viikolla.

Myttysellä on muuten menossa parhaillaan aikamoiset myllerrykset. Jatkuvalla syötöllä myllermyllermyller, ei sitä tavanomaista kopsuttelua.
Mistä tuli mieleeni, että myttysellä on jonkinmoinen rytmi havaittavissa. Syön parin-kolmen tunnin välein (ainakin pyrin siihen) ja myttynen onkin usein juuri ruoka-aikaan hereillä. Tai ainakin silloin kun pitäisi olla ruoka-aika :D Öisin saan olla vielä rauhassa, en ainakaan herää potkuihin. En myöskään herää pissalle, mutta jos herään yöllä, kestää usein hetken ennenkuin nukahdan takaisin. Ja tuntuu, että herään paljon herkemmin kuin aiemmin. Tuossa kotona ollessani pääsin myös tarkkailemaan mahaani liikkeiden aikaan ja kyllä vain, se näkyy ulospäin jo kun siellä kopsautellaan. Aika huvittavan näköistä. Myttynen myös tykkää majailla mahan oikealla puolella, varmaankin enemmän tilaa kun istukka on vasemmalla puolella edessä.

Olen myös huomannut meidän tyttökissasta, että se on paljon hellyydenkipeämpi erityisesti minulle, kuin aiemmin. Mieskin sanoo huomanneensa sen. Hirmuiset puskuhurinat saan osakseni päivittäin. Suloista :)

Ja huomasin eilen, että minulla on nyt olemassa erityiset "alavatsalihakset" :D Ovat varmaankin ne samat lihakset, jotka olivat toissapäivänä niin kipeät, että piti kieriä sohvalta alas. Eilen olivat vielä kipeät, mutta paljon paremmat ja tänäänkin on vielä pieni kiristävä tunne jäljellä. Tunne on treenin jälkeisen lihaskivun ja jonkun muun sekoitusta. Erilaista kipua kuin aiemmin. Eilen maha kipuili ihan yleisestikin jonkin verran, en tiedä miksi.

Mutta nyt on taas yksi odotteluvaihe ohi töissä, joten takaisin puuhiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti