maanantai 25. lokakuuta 2010

Aika lentää!

Viikonloppu oli lähes onnistunut. Saatiin siivottua ja ihana mieheni imuroi ja pesi lattiat, oma selkäni loukkaantui sen verran kasvimaalla kuokkimisesta, että luuttuaminen ei olisi tehnyt kovin hyvää. Sillä välin puunasin keittiötä ja liesituuletin ja jääkaappi hohtavat nyt puhtauttaan :)
Vain lähes onnistuneen viikonlopusta teki se, että seinä johon ne hyllyt piti kiinnittää lattioiden pesun jälkeen olikin kiviseinän sijaan pahviseinä, eikä se käynyt kummankaan meistä mielessä. Ruuvit oli valmiina kiviseinää varten (jääneet yli aiemmin) ja olimme juuri tulleet hasardilta reissulta (kävin piipahtamassa töissä ja mies vei samalla kierrätykseen lasipurkkeja, taivaalta tuli lunta, ja tiet olivat liukkaat, ja meillä tietysti oli vielä kesärenkaat alla). Joten päätimme jättää hyllyt laittamatta sillä uusi reissu liukkailla teillä ei houkuttanut ja ilma ei suosinut renkaiden vaihtoa. Energiakin alkoi olla jo aika lopussa. Haemme ne puuttuvat ruuvit siis tänään. Ja mies vaihtoi talvirenkaat eilen.

Tajusin viikonloppuna myös sen, että silloin oli tasan neljä kuukautta odotusaikaa jäljellä. Hui!

Eilen pelasimme suklaatäyteistä kauhupeliä, suklaaytäyteisen siitä teki suklaaherkut, minä olin leiponut suklaamuffinsseja, yksi pelaaja mutakakkua ja toinen suklaakeksejä. Kaikki olivat aikas makoisia ja sokerihöyryissä pelikin oli aika hauska :D

Ja taas alkaa uusi viikko, toivottavasti jaksan tämänkin viikon yhtä hyvin kuin edellisenkin. Ainakin olen suunnitellut paljon hommia päivien täytteiksi ja yritän saada kaksi kotityöpäivää. Viikosta pitäisi tulla varsin onnistunut :) Huomenna on taas neuvolakin! Aika menee nopsakkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti