maanantai 20. syyskuuta 2010

Violettia

Olen ihastunut violettiin väriin. Ostin alunperin mammapaidan, jonka sävystä yllätyksekseni pidin. En pidä sinisestä yhtään enkä ole omistanut elämäni aikana kuin yhden sinisen paidan (10 vuotta sitten). Olen vierastanut vähän violettiakin, mutta tuosta paidasta se lähti.


Äiti kutoi minulle boleron, ja ihanasta langasta vielä! Eikä tiennyt mitään uudesta violettivillityksestäni.


Ja katsokaa mikä nappi! En ole ikinä nähnyt kauniimpaa nappia, soitinkin siitä ihan erikseen äidille ja kiitin erityisesti kauniista napista :)


Lisäksi ostin violettia kynsilakkaa, en osannut päättää kumman sävyn olisin ottanut, joten otin molemmat. Ja hyvältä näyttää! :)


Tänään lähden Tukholmaan viideksi päiväksi työreissuun. Täytyy lähteä lentokentälle kahden tunnin päästä ja vielä pitäisi pakata. Ennen tein aina listan mitä tarvitsee pakata ja pakkasin vähintään kahta päivää ennen. Nykyään pakkaan tavarat puolessa tunnissa enkä tee mitään listoja. Kai sitä on niin tottunut jo matkustamiseen. Ja minä rakastan lentokenttiä! :) Ei ole parempaa paikkaa katsella ohi kulkevia ihmisiä ja seurata elämän menoa!

Ainoa mikä tuntuu pysyvän mukana on jännitysvatsa. Vaikka itseäni ei jännittäisi, vatsaa jännittää. Saatika sitten kun vielä itseäkin jännittää! Ei niin kiva, mutta menee onneksi ohi kun matka alkaa, ainakin yleensä :)

Työreissusta aion pyhittää yhden aamupäivän kaupungille, suunnitelmissa on käydä vanhassa kaupungissa. Itse työreissuun sisältyy kaksi museokäyntiä kahtena iltana, joten kulttuuriakin tulee koettua :) Mutta nyt kahvit huiviin ja pakkaamaan!

3 kommenttia:

  1. Hyvää reissua! Ja kerro sitten mitä kaikkea löytyi vauvalle ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana bolero!
    olisiko mahdollista saada ohjetta tänne, tai linkkiä jos se löytyy netistä?

    Kiva blogi, mukava seurata kun melkein samoilla viikoilla kasvattelen omaa vauvavatsaa :)

    VastaaPoista
  3. Verskinen: Kiitos! Koitin katsella vauvan vaatteita ja "krääsää" mutten löytänyt mitään kivaa :/ Kaikki oli niin selkeästi poika/tyttö tai muuten vain ei miellyttäneet silmää. Tai älyttömän kalliita! :O Ehkä jos olisi ollut aikaa käydä itse lastenvaatekaupoissa :)

    Päivi: Voi kiitos, itsekin tykkään bolerosta tosi paljon! Täytyy kysyä äidiltä mistä ohje on, veikkaisin jotain Suuri Käsityö tai Novita -lehteä :)

    VastaaPoista