sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Viikonloppu

Lähdinkin sitten perjantaina iltapäivällä vanhempien luokse yhdeksi yöksi. Mies on koko viikonlopun ollut poissa ja perjantaina soittelin äidin kanssa. Äiti sitten pyysi käymään ja minähän lähdin. Oli ihan mukava pikavisiitti, tulin jo eilen illalla takaisin kun kissoille ei ollut hoitajaa enkä halunnut muutenkaan olla koko viikonloppua poissa. Eilen käytiin äidin kanssa kiertelemässä kaupoilla ja kirpparilla. Äiti hypisteli innoissaan vauvanvaatteita koko ajan :D Muutenkin äiti ja isä olivat ihan onnesta soikeina.

Tuntuu, että maha pömpsähti pieneksi palloksi viikonlopun aikana. Äiti kertoi, että myös hänen odottaessaan esikoista maha tuli tosi aikaisin esiin. Äiti myös lohdutti ja sanoi, että kaikki on varmasti kunnossa, kun kerroin, ettemme ole käyneet vielä ultrassa emmekä kuulleet sydänääniä. Ja äidithän on aina oikeassa ;)

Olen eilisestä asti vuotanut rusehtavaa vuotoa. Eilen ajattelin sen johtuvan perjantaiaamun liikuntatuokiosta. Puoli tuntia meni ihan OK mutta sen jälkeen alkoi tuntua vähän pahalta, vaikken rankasti huhkinutkaan. Mutta vuoto jatkui tänäänkin. Kerran on tullut pikkuhousuun asti, muuten vain vessassa käydessä pyyhittäessä. Ihan selkeästi ruskeaa, enemmän valkovuotomaista kuin menkkamaista vuotoa. Joten en ole huolestunut.
Myös mahassa on alkanut olla taas tuntemuksia. Välillä tuntuu pientä polttelua alavatsassa ja ne alavatsan menkkamaiset olotilat on palanneet. Liekö nyt kohdun kasvua vai mitä.

Nukuin viimeyön todella hyvin meidän pienemmän kissan kanssa. Sillä taisi olla vähän ikävä kun tuli heti illasta viereen nukkuman, yöllä kun heräsin oli taas vieressä hurisemassa ja puskemassa ja sama juttu aamulla herätessä :) Oli kyllä aika ihana herätä. Näin muuten unta että olin synnyttämässä! Olin sairaalassa ja täysin auki, ja sain luvan ponnistaa. Mutta minua ei ponnistuttanut enkä ollut valmis alkaa ponnistamaan! Uni taisi loppua siihen.

Nyt olen alkanut tuntea olevani ehkä ihan oikeasti raskaana. Olo alkaa olla positiivinen ja vaikka pelot välillä nousevatkin pintaan, karkoitan ne pian. Kaikki menee hyvin loppuun asti. Jos nyt jotain tapahtuu niin korkealta tiputaan ja kovaa!

Sain jopa pyykkikoneen pyörimään, muuten ajattelin ottaa tänään suhteellisen rennosti. Olla vain, ehkä katsella elokuvia ja vain maata. Illalla voisin yrittää mennä BodyBalanceen.

Rv 9+5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti