tiistai 15. kesäkuuta 2010

Painavaa asiaa

Olipas oikein ihanaa torkkua siihen asti, että mies lähti töihin. Jatkoin rauhassa heräämistä. Nousin ylös ja tulin koneen äärelle syömään aamupalan. Sen jälkeen kirjoitin valmiiksi sen kurssiesseen ja palautin sen hetki sitten. Nyt loma voi ihan oikeasti alkaa :)

Vähän suunnittelin lähteväni lenkille, mutta ilma muuttui kovin sateisen oloiseksi. Ehkä se paranee iltaa myöten ja voisi käydä lenkillä ennen saunaa miehen kanssa.

Eilinen vaa'an näyttämä lukema kauhistutti. Toisaalta, en mielestäni ole lihonut vaan kasvattanut lihasmassaa. Kuntosalilla olen nostanut painoja 5-10 kg enemmän kuin aiemmin eri liikkeissä. Pieni pömppis minulla on ollut aina ja se ahdistaa aina silloin tällöin. Olen noin 164 cm pitkä ja painan nyt 69,4 kg. Kuitenkin esimerkiksi kolme vuotta sitten kun palasin Yhdysvalloista painoin 70 kg, mutta en ole nyt yhtään samanlailla hyllyvä kuin silloin. Treenasin tuona keväänä paljon, aloitin silloin taekwondon ja kävin päivittäin jossain jumpassa. Kirjoitin gradua kotona ja kävin välillä tuulettamassa päätä liikkumalla. Olin yyber hyvässä kunnossa. Alimmillaan painoni oli tuolloin 65 kg. Sittemmin painoni on ollut 67,2 kg lähes koko ajan. Siksi hämmästyinkin vaa'an lukemaa eilen. En ole mielestäni lihava mutten laihakaan. Sellainen normaali. Olen jo tottunut ajatukseen, että minusta ei koskaan saa laihaa sillä olen aina ollut kokooni nähden paljon painavampi (muistan tämän teiniajan traumoista jolloin terkkarit ja sukulaiset ihmettelivät "Et sä voi olla noin painava!" jos näkivät vaa'an lukeman). Luulin olevani lihava. Nykyään suuret rintani pelastavat paljon, saan maharöllykkäni anteeksi kun tissit "tasapainottavat" kroppaa siltä osin. Päätin ottaa kuvat röllykästäni, jos sitä vaikka joskus raskautuisi niin olisi kiva muistaa millainen sitä oli ennen masuasukkia.



Tässä kuvat täysin muokkaamattomina, vain mustavalkoisiksi muutettuina. Otin kuvat lemppariyöppäri päällä (paita käärittynä tissien päälle), sillä jos saan sen raskausmasun, tulen pitämään näitä samoja vaatteita oloasuna. Yöhousut ovat noin kymmenen vuotta vanhat ja edelleen lempparit. Ihanan kevyet ja pehmoisiksi kuluneet. Mahassa oleva luomi on yksityiskohta josta itse pidän. Joskus luomia oli kolme, täydellisen kolmion muodossa, mutta sittemmin ne kaksi muuta ovat hävinneet.

Kissat pyörivät koko ajan jaloissa. Ovat tyytyväisiä kun jäin kotiin :) Mistä tuli mieleen, että purimme kissojen ison kiipeilypuun pihalle häkkiin. Se ei oikein istunut väriltään minnekään ja alkoi olla aika kenollaan.


Purettuamme kiipeilypuun tuli työhuoneesta paljon isomman oloinen kun vaihdoin työpöydän paikkaa toiselle seinälle.


Halusimme kuitenkin pienen raapimapuun sisällekin. Ostimme eilen pienen ruskean pömpelin kissoille ja he tykkäsivät siitä heti. Laitoimme häkkyrän parvelle, kissojen lempipaikkaan.


Nyt taidan siirtyä tekemään ei mitään. Pitäisi kyllä ehkä pakata jo valmiiksi loppuviikkoa varten. Ehkä teen sen myöhemmin, minulla on koko päivä aikaa :) Sinänsä ihanaa että ulkona on sateinen ilma, voin hyvällä omallatunnolla löhöillä kotona ja vain nauttia siitä, että voin olla kotona. Rakastan kotona olemista. Koti on paras paikka <3

Tein muuten loppuviikolle automaagisia postauksia kun en muuten ehdi kirjoitella tänne mitään :) Ei mitään ihmeellistä, jotain pientä kivaa kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti