maanantai 14. kesäkuuta 2010

LOMA

Se alkoi tänään! Ihanaa!

Töissä oli niin kiire, että aika meni kuin siivillä. Sain paketinkin laitettua lähettämistä vaille valmiiksi, laborantti lupasi laittaa sen menemään huomenna. Se analyysivehje ei toiminut, joten saavat vastaanottajan puolella sitten tehdä analyysit valmiiksi.
Yksi kurssiessee jäi kirjoittamatta, ehdin väkertää sitä sivun verran aamulla, vielä täytyy tuottaa toinen sivu. Teen sen huomenna.

Huomenna käyn iltapäivällä lukemassa isännöitsijän luona talon papereita toisen uuden hallituslaisen kanssa. Keskiviikkona suuntaan heti aamusta vanhempieni luokse ja olen siellä perjantaihin asti. Sieltä menen erääseen kokoukseen kolmannelle paikkakunnalle ja jään viikonlopuksi kaverin luokse. Suunnitelmissa on tyttöjen ilta :)
Palaan kotiin sunnuntaina sopivasti kun miehen loma alkaa.

Tänään on kp 27/28. Nännit ei ole edellenkään kipeät, mutta alavatsassa tuntui todella mietoa menkkajuilintaa. Yleensä juilinta on ollut toispuoleista, mutta nyt en osannut oikein sanoa kummalle puolelle se keskittyi. Ja se oli todella alavatsassa. Ehdin testailla vielä keskiviikkona ennen vanhempien luokse lähtöä, jos en ole raskaana niin ainakaan en pohdi asiaa sen enempää ja osaan varautua menkkojen alkamiseen :)

Mutta nyt ruokaa, kamala nälkä!

IHANAA, LOMA!

ps. Unohdin lisätä "oireisiin" jatkuvan janon eilisestä lähtien! Ja piti kauhistella sitä, että pillereiden jättämisestä (eli 2 kk aikana) on kertynyt 2,5 kg!!! Ei näin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti