lauantai 5. kesäkuuta 2010

Ovistelusta

Se on taas viikonloppu. Ihanaa.

En yhtään ihmettele edellisen oviksen aikaisia raskausluulojani. Samat oireet ovat täällä taas, tällä kertaa vain lievempinä. Menkkajuilintaa, hieman vihlontaa, maha turvonnut, jatkuva p*skahätä ja nännipihat hellinä. Enää puuttuu alaselän särky ja yksi tuhruvuoto. (Ei sillä että niiden tarvitsisi taas tulla.)
Luulen, että edellisen kierron ovulaatio oli sen verran voimakas, kun olin vasta jättänyt hormonaalisen ehkäisyn, joten kaikki pukkasi päälle 120 % teholla.
Nyt kipuilut tuntuvat pääasiassa oikealla puolella, viimeksi vasemmalla :) kp 18/28

On tämä kyllä aika hauskaa seurata oman kropan kiertoa.

Kävin tällä viikolla salilla kolmesti, ja ai että teki hyvää. Ensi viikko on taas sen verran kiireinen, etten taida ehtiä kuin ehkä kahdesti salille. Tänään piti lähteä uimaan ystävän kanssa, mutta minua ei huvita tippaakaan, joten peruin sen. Nyt on sellainen kotipäivä-olo. Ja meidän kollipoika on tyytyväinen päätökseeni, tuli heti läppärini viereen makaamaan ja hurisemaan, ja laittoi päänsä käteni päälle <3

Katsottiin eilen (taas) Kuninkaan Paluu (LOTR). Olemme nyt katsoneet trilogian kaksi aiempaa elokuvaa, ensin normaalina versiona ja seuraavana päivänä tuottajan ja käsikirjoittajien kommenttiraidalla. Tämän jälkeen on ollut vuorossa levyt extrat. Ensimmäisen elokuvan extrat katsoimme vuosia sitten, joten jätimme sen tällä kertaa väliin. Meillä ei ole LOTR trilogian kirjoja (vain Silmarillion, Hurinin lapset ja Hobitti) joten tilasimme ne adlibriksestä. Jotenkin olemme nyt todella innostuneita tarinasta. Siis todella innostuneita, molemmat olemme lukeneet kirjan joskus ja leffat olemme katsoneet yhdessä ainakin viisi-kuusi kertaa. Tälläkin kertaa huomasin elokuvissa jonkin kohdan, mitä en ollut aiemmin huomannut.

The Sims 3:n uusi lisäosakin julkaistiin toissapäivänä, mutta en ainakaan vielä ostanut sitä...

Mutta nyt menen vaihtamaan yöppärin kotiolovaatteisiin! Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti