tiistai 22. kesäkuuta 2010

Lomapäivä

Tänään aamulla ei koskenut mahaan ollenkaan! Ilmeisesti ehdin ajoissa syömään. Olen pikkuhiljaa alkanut oppia syömään kolmen-neljän tunnin välein, tosin vieläkin mahakipu kertoo tuon ajan kuluneen. Ostin kaupasta paljon hedelmiä syöpöttelyä varten. Omenaa, tuoretta ananasta ja viinirypäleitä. Yöllä heräsin kerran pieneen mahakipuun ja pissahätään.


Sain juoda aamukahvin lempparikupistani, joten aamu on alkanut varsin hyvin.

Kävimme sunnuntaina tekemässä perunkirjoitukset miehen mummin luona. Anoppi oli miehensä kanssa siivonnut miehen lapsuudenkodin (jossa mummi siis vielä asuu) varaston ja säästänyt meille kaikki legot. Leikimme niillä eilen miehen kanssa, minä rakensin talon ja mies trebuchetin. Muuten emme tehneet eilen muuta, kuin kävimme kaupassa ja haimme Espritin vaatepaketin. Yllättäen housut olivat pienet, mutta lähes kaikki paidat olivat passeleita. Vain yhden väristä en pitänytkään päälläni. Hintaa näille pitämilleni padoille (+ yksi mekko, yht 6 kpl) tuli 100 euroa. Ei paha, tosin olivat kaikki alennuksessa ja sen lisäksi sain niistä 20 % lisäalennuksen. Ainiin, nukuinhan ne lomapäikkärit :)

Tänään voisin siivota edes ihan vähän. Loman aikana olen ajatellut myllätä koko asunnon läpi, jos aloittaisi hiljalleen niin se olisi huomaamatta valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti