torstai 24. kesäkuuta 2010

Intoilua

Juu, ei ole mikään hätä oireiden kanssa. Tänä aamuna oli pakko nousta aamupalalle kun mahaa juili niin vimmatusti, että en saanut enää nukuttua. Mutta en halua valittaa. Kivut muistuttavat minua raskaudesta ja siitä mahdollisuudesta, että helmikuussa meillä olisi oma myttynen sylissä.

Eilen illalla tajusin taas uuden oireen, nenän tukkoisuuden. Etenkin aamuisin ja iltaisin saa tuhista nenää auki, että saa henkeä.

Eilen sain juuri ajoissa puunattua alakerran, että ehdin uimaan ystävän kanssa. Kerroin myttysestä ja ystäväni oli kovin onnellinen meidän puolestamme :)
Puhuimme liikunnasta raskauden aikana, josta puhe harhautui pilatekseen. Olen aina halunnut kokeilla pilatesta, mutta se on niin pirun kallista. Kerroin käyneeni aikanaan lapsuudenkaupungissa vielä asuessani Fressillä mm. BodyBalancessa. Intoilimme ystäväni kanssa asiasta ja päätimme yhdessä aloittaa Fressillä käymisen. Edellisestä kerrasta onkin jo seitsemän vuotta aikaa :) Halpaa lystiä tämäkään ei ole, mutta monipuolisempaa ohjelmaltaan. Kuntosali on käytettävissä 5-23 (kesäisin "vain" 22 asti) ja jumppia on erilaisia. Kesän ohjelmasta BodyBalance, BodyCombat, PowerStretch ja Core kiinnostavat. Ajattelin koittaa myös spinningiä ja Xircuitia. Suurin osa näistä tunneista sopii myös raskauden edettyä pidemmälle. Ystäväni pääsee tänään kanssani salille vasta seitsemältä, mutta kuudelta alkaa BodyBalance ja ajattelin uskaltaa sinne ennen kuntosaleilua.

Voi että olen innoissani! Raha vähän huolettaa, mutta ei auta muu kuin pihistää "turhista" ostoksista, eli ei vaateostoksia muuta kuin jos on pakko. Onneksi tilasin juuri niitä Espritin vaatteita ;D

Tämän aamun ohjelmaan kuului kukkapenkeissä peuhaaminen, vielä kun kastelen kukat sisältä, petaan pedin ja kerään pyykin pois, on kaikki enemmän tai vähemmän tiptop :) Ihanaa!

Rv 5+2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti