keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Uusi kierto

Kyllähän se ennusti uuden alkua, tällä kertaa uuden kierron alkua. Olen kyllä todella tyytyväinen (aamun negasta huolimatta) hetki sitten alkaneista menkoista. Kierto ei venynyt pitkäksi vaan pysyi heti säännöllisenä. Ja vuoto alkoi normaalina, eli runsaahkona, eli hyvältä näyttää :)

Nyt siis kp 1/28.

Sain juuri valmiiksi yhden suuren projektin, loppupäivän valmistelen ensi viikon ja loppuviikon hommia ja otan vähän rennommin. Kotona meitä odottaa suklaajuustokakku. Eilen nimittäin teki mieli suklaajuustokakkua ja käytiin ostamassa kaupasta ainekset, ja 15 minuuttiin pyöräytin jääkaappiin kakun hyytymään. Tajusin, etten tarvinnut reseptejä enkä mitään, teenköhän vähän liikaa juustokakkuja? :D Ei sillä että juustokakkuja olisi edes mitenkään vaikea tehdä.

Tämän päivän suunnitelmissa on käydä töiden jälkeen koeajolla. En ole koskaan käynyt edes autokaupassa, mies kertoo aina kuinka hän kävi isänsä kanssa koeajoilla ja kuinka kivaa se oli. Miehen isä siis kuoli miehen ollessa armeijassa. Eilen vietettiin ilta selaillen erilaisia autoja, suunnitelmissa on jo pidemmän aikaa ollut farmari, jotta saisimme enemmän tilaa. Nykyinen automme on varsin mainio, toimii (paitsi nyt pelkääjän ikkuna ei toimi) ja kuluttaa todella vähän. Ongelma on tilanpuute. Takapenkille ei nimittäin mahdu aikuinen mies istumaan kunnolla (jalkatila loppuu) ja takakontti jäätyy talvisin kiinni. Ja jos tuota perheenlisäystä on tiedossa jossain vaiheessa, tulisi suurempi auto tarpeeseen, varsinkin kun isovanhempien luokse on pidempi matka. Ja me tykkäämme matkustaa autolla.

Auton kriteerit ovat: pieni kulutus, tilava myös takaa, ja ei sininen (jälkimmäinen on minun kriteeri ;). Mies haaveilee myös automaattivaihteista (itse olen aina ajanut vain manuaalilla), automaattisesta ilmastoinnista (en valita) ja mahdollisesti vakionopeuden säätimestä. Jälkimmäinen on vain plussaa jos sellainen on, mutta ei taida olla kriteereissä mukana.
Päädyimme eilen Volkswagenin Passatiin tai Peugeotin 308 Wagoniin (ihan kuin ymmärtäisin automerkeistä mitään). Tänään käymme varmaankin koeajamassa pösön jos ehdimme.

Olemme haaveilleet isommasta autosta jo jonkin aikaa, mutta emme halua ottaa autolainaa. Sovimme jo jokin aika sitten, että kun miehen isovanhemmista aika jättää, ja heidän (eli mieheni lapsuudenkoti) myydään, ostamme niillä rahoilla uuden auton. Ja nyt se on tapahtumassa tämän vuoden puolella, joten annoin luvan, että voimme mennä koeajolle ;) En voi kiistää, ettenkö olisi itsekin vähän innoissani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti