keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Reissaamista

Palasin eilen kahden päivän työreissulta ja vieläkin väsyttää. Ajoin ihan itse vähän vajaa neljän tunnin matkan (sisältäen pysähdyksen) ja tuli kyllä todella hyvää harjoitusta etenkin ohittelusta. Vastaantulevaa liikennettä ei juurikaan ollut ja rekkoja oli liikenteessä, joten sain turvallisesti harjoiteltua miten auton saa nopeasti liikkeelle ohittaessa. Ja oli tuo pitkään ajaminen yllättävän kivutonta, vaikka olin ihan varma että vähintään selkä menee rikkipoikki. Kyllähän se vähän jomotti, mutta ei pahasti.
Työn ohessa käytiin vähän viiniä juomassa ja syötiin hyvin. Yö nukuttiin yllättävän hyvin ja päästiin suhteellisen ajoissa takaisin.

Huomenna on taas uusi reissu, tällä kertaa miehen isoisän hautajaisia varten. Mennään anoppilaan jo aiemmin, että ehditään sumplia asioita. Yllättävän paljon kaikkea hoidettavaa. Takaisin tullaan lauantaina. Rankka viikko, mutta onneksi se on pian lopuillaan.

Tänään kp 8, pian ollaan taas puolessa välissä ja odottelen josko tunnistaisin ovulaation tällä kertaa, enkä luulisi raskausoireiksi. Olen aika neutraalilla olotilalla tällä kertaa, kaikki muu on vieneet ajatukset muualle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti