lauantai 24. huhtikuuta 2010

Skräbätarvikkeita

Käytin aamun kolme ensimmäistä tuntia netissä surffailuun. Hain nettiaskartelukauppoja ja listasin mitä kaikkea tarvitsisin. Kun halvimman kaupan loppulaskusumma ostoskorin kriittisen supistamisen jälkeen oli siltikin yli 170 e, suljin selaimen (ja avasin uudestaan tullakseni bloggaamaan).
Listaan kuului Fiskarsin leikkuri (16 e) ja Shape cutter plus aloituskitti (33 e, sisälsi shape cutterin lisäksi leikkuualustan sekä perusmuotojen sabluunan), kartonkilajitelma (24 e, 10 x 12 väriä), koristeniittejä (metallinvärisiä, punaisia ja akryylihelmellisiä, 100 kpl kaikkia, yht. 13 e), kaksi erilaista skräppäyskartonkilehtiötä (15 e /lehtiö, molemmissa 48 lehteä), akryylileimasinpohjia 3 kpl (9 e) sekä niihin kolme erilaista leimasinsettiä (kissat, koukerot ja pöllö, yht. 26 e), kolme eriväristä leimasintyynyä (yht. 9 e) sekä yksi paketti kartonkikuvioita johon ihastuin täysin (green woodland, 12 e).

Vieläkin kun katselen tuota listaa, harmittaa että miksi tuo loppusumma on noin tolkuton! :D Kuitenkin jos ostaisin nuo yksitellen, en yhtään valittaisi.

Taidan kuitenkin toistaiseksi tyytyä köyhän miehen ratkaisuun skräppäysharrastukseni aloittamisessa (mikä on luultavasti vain hyvä juttu) ja ostan pelkän paperiveitsen ja halvan leikkuualustan. Toisaalta, vaikken ostaisikaan leikkureita niin ei tuo summa tuosta silti juurikaan pienene :D

Voi huoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti