keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Kevättä rinnassa

Kävin viime yönä katsomassa kummityttöäni, vein tuliaiseksi lämpörasian johon vauva laitetaan (?!). Pelkäsin että olin ostanut liian pienen rasian, mutta kun pääsin paikan päälle, oli vauvalla vain sellainen musta (esim. broilersuikaleilla oleva) rasia ja äiti oli tyytyväinen lahjaani ja laittoi heti vauvan vaaleaan lämpörasiaan.

Näin eilen facebookissa ensimmäisen kuvan kummitytöstäni, varmaankin uni tuli siitä :)

Huoh, niin luulin että vauvakuume olisi hetkeksi väistynyt häähumun tieltä mutta mitä vielä. Nyt kun vauvoja putkahtelee joka puolelta maailmaan, minä vain haikailen ja haaveilen enempi. Olen yrittänyt hillitä itseäni hellimällä hedonistista puoltani, yrittänyt keskittyä rentoutumiseen ja treenaamiseen. Mietin tulevaa häämatkaa (vasta syksyllä) ja kaikkea sitä tavaramäärää mitä pitäisi ostaa ja mikä on pakko saada (uusi parisänky, mielellään moottoroitu ja vitriini keittiöön). Rahaa pitää säästää näihin melkoiset summat joten ei voi ostaa vauvajuttuja = ei voi vauvakuumeilla. Mukamas.

Voi voi...

No, asiasta kukkaruukkuun. Odotan kevättä tosi paljon. Tehtiin eilen miehen kanssa vähän lumitöitä, raivattiin takapihan patiolta lumia pois (onneksi suuren osan patiosta peittää valokate) jotta se olisi lumivapaa mahdollisimman pian. Odottelen ensimmäisiä aurinkoisia kevätpäiviä ja kovasti tekisi mieli jo grillailla. Ja syödä viikonloppuaamuisin aamupala ulkona.

Onneksi aika kuluu melkoiseen tahtiin, enää viikko neiteilyä! Hurjaa! Täytyy käydä kaikki hääjutut läpi ja miettiä mitä vielä pitäisi tehdä.

Heräsin aamulla ennen herätyskelloa ja mieli on pirteä. Ulkona paistaa aurinko ja työt ei stressaa. Silti jostain syystä tuntuu, että tänään ei huvittaisi tehdä töitä yhtään. Tekisi mieli mennä vähän kaupungille kiertelemään ja sitten kotiin kissojen seuraksi. Tekisi kovasti mieli valokuvailla taas.

Ehkäpä menen kahvihuoneeseen aamuteelle ja koitan ottaa itseäni niskasta kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti