lauantai 13. helmikuuta 2010

Vaateostoksia

Nukuimme viime yönä lähes 13 tuntia. Kahdeksan jälkeen illalla silmät eivät vain yksinkertaisesti enää pysyneet auki. Aamulla leivoin suklaacupcakesit ja sain ne kuorrutusta vaille valmiiksi ennen anopin ja hänen miehensä saapumista. Niistä tuli rumia kun tein vähän kiireessä, joten otanpa uusiksi joku toinen kerta kuvien kera. Ohjeen otin Jauhot Suussa blogista.

Lähdimme porukalla kaupungille, sillä anoppi halusi käydä katsomassa uusia mattoja Anttilasta. Ajattelin, että voisin samalla koittaa löytää jotain päälle pantavaa maistraattiin 1,5 kk päästä. Ja löysinkin, kävin ensin Sokoksella, mutta en löytänyt mitään. Ajattelin, että jos Espritin myymälästä en löydä mitään niin en mistään. Ostin harmaan kotelomekon ja alennuksesta mustan jakkupuvun!


ESPRIT Collection Etuidress 89,95 €


ESPRIT Collection Fine Stripe jakku 77,97 € (+housut 47,97 €), alla oleva paita joku vanha H&M


Jakku ja housut olivat molemmat -40 %, housut ihan perus suorat puvun housut. Lahkeita pitää lyhentää noin kilometrin verran vaan. Lisäksi löysin kivan ruskean 3/4 hihaisen paidan "ystävänpäivä alennuksesta" 17,95 eurolla. Yhteensä ostosreissu maksoi 233,84 €. Auts! No, mutta sain jakkupuvun, ja sille hinta on aika pieni. Ja kotelomekon joka on todella monikäyttöinen. Olen tyytyväinen, ostan niin harvoin vaatteita :)


Mekossa oli yksi ommel rikki (saan sen helposti korjattua itse). Nokkelana tyttösenä kysyin saanko siitä hyvitystä, mutta koska kyse oli niin pienestä asiasta (en itse tiennyt mistä se ylimääräinen langanpätkä siihen oli tullut), sain ompeluhyvitykseksi hauskan huulikiillon :)

Käytiin syömässä Amarillossa ja jälkkärikahvit juotiin meillä kera kakkujen. Siinähän se lauantai sitten menikin.

Minulla ei muuten toimi kuvien lataaminen kunnolla. Mistä tuli mieleen, että minua sitten ärsyttää, kun bloggerin vanhempi versio laittaa julkaisuajaksi sen ajan kun tekstiä on alettu kirjoittaa (uudempi sen milloin tekstin julkaisee). Joten jotkin postaukset menevät minulta ihan ohi :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti