sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Pitkä viikko

Olin töissä perjantaina 8-19, kotiin päästyäni söin jäätelöä, saunoin, katsoin Täydellisiä Naisia ja menin nukkumaan. Eilenkin olin töissä jo puoli kahdeksalta, kotiin pääsin viiden maissa. Ystäväni, joka on parturi-kampaamokoulussa ja joka tekee häihin kampukseni, piti tulla eilen luokseni juoruilemaan ja koittamaan koekampausta. Hän kuitenkin sairastui, joten vietinkin iltaa elokuvan, saunan, siiderin ja keskustelun kera toisen hyvän ystäväni kanssa. Oli mukava höpötellä pitkästä aikaa ja olla vaan ihan rennosti.

Miehellä oli siis polttarit eilen joten hän ei ollut kotona. Hän lähti "pelaamaan" aamulla toiselle paikkakunnalle kun minä lähdin töihin. Olin sanonut hänen ystävilleen jo noin kuukausi sitten, että alkakaahan suunnitella polttareita. Emme olleet vielä virallisesti kertoneet suunnitelmistamme mennä naimisiin näille ystäville ja tahallani "panttasin" sitä tietoa, mieheltä siis. Hän ei osannut odottaa yhttään mitään kun ei tiennyt että ystävämme tiesivät jo häistä :D Olinpas juvela!

Nukahdin illalla hyvin, mutta yöllä heräsin ja palelin. Aamulla en saanut nukuttua enää kahdeksan jälkeen kun ei ollut ketään kenen selkää vasten käpertyä, vaikka vielä hieman väsyttikin. Nukun aina huonommin ilman miehen lämpöä. Palelen aina jos hän ei ole vieressä, vaate- tai peiton määrällä ei ole väliä. Hassua.

Tänään voisin hieman järjestellä viikon aikana sotkuun menneitä paikkoja, pestä pyykkiä ja olla vaan. Ei huvita mennä treeneihin näin pitkän työviikon jälkeen (enkä kyllä millään pääsisikään treeneihin, auto kun on miehellä, bussit ei kulje treenipaikalle ja tällä ilmalla en kävele niin pitkälle).

Rentouttavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti