tiistai 23. helmikuuta 2010

Kevät tulloo

Tänään aamulla kävellessäni portaita alas keittiöön huomasin, että sininen hetki oli juuri alkamassa. Pian aurinko paistaa jo seitsemältä! Huomasin myös autolle kävellessäni, että talitintit laulavat jo titityytä (tai no, tityytähän ne kaupungissa sanoo). Varpuset ovat tirpattaneet pensasaidassa jo useamman viikon mutta pian se ihana lintujen konsertti alkaa! Kevät alkaa olla käsillä! :)

Tänään meillä oli töissä henkilöstöliikuntapäivä. Menin heti kahdeltatoista uimaan ystäväni kanssa ja sieltä minun piti suunnata vielä syvävenyttelyyn, mutta en ehtinytkään. Menimme sen sijaan syömään kreikkalaiseen ravintolaan omnom ruokaa. Oli kyllä mukavaa ja sain hyvin "korvattua" tämän päivän taekwondotreenit. Eilen ottelutreeneissä tuplapotkuissa leikattu polvi ei oikein toiminut tukevasti tukijalkana, vaan muljahti hieman ikävästi. Ei pahasti, mutta ei se hyvältäkään tuntunut. Kotona laitoin kylmägeeliä siihen, nyt tuntuu enää pieni turvotus mutta ei mitään suurempaa kipua. Mutta olin niin tyytyväinen itseeni eilen treeneissä kun sain tehtyä takakiertopotkun! En ole pystynyt siihen vuoteen :) Mutta nyt näemmä tuplapotkut eivät vielä onnistu. Pikkuhiljaa hyvä tulee.

Kävimme myös viemässä miehen sormuksen uudelleen muotoiltavaksi korusepälle. Yhdistämme vihkisormukseen kihlasormuksemme (valkokultaa) ja miehen isän kultaisen vihkisormuksen (hän kuoli kun mieheni oli armeijassa). Myös hääkutsut alkavat olla perillä näihin aikoihin.

Kotiin tultua tein suklaamoussea wienernougat rouheen kera sekä kardemummakaffetta ja kermavaahtoa. Kertakaikkisen mukava päivä tänään(kin) :)

Suklaamousse (kahdelle)
2 dl vispikermaa
75 g suklaata


Raasta tai murustele suklaa, kiehauta kerma ja kaada suklaan päälle. Anna seoksen jäähtyä kunnolla jääkaapissa tai pakkasessa. Vaahdota kovaksi vaahdoksi ja tarjoile esimerkiksi Wiener nougat rakeiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti