torstai 8. marraskuuta 2012

Tunnustus

Annu viskaisi tunnustuksella, kiitoksia oikein paljon! :)

 
1. Kiitä tunnustuksen antajaa.
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoita heille tunnustuksesta.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

***

1. Kiitoksia vaan vielä kerran, Annu on itselleni uusi tuttavuus ja jotenkin hämmentävää tajuta, että "ulkopuolisia" lukijoita on olemassa, etenkin sellaisia jotka viskasevat tunnustuksella!

2 ja 3. Haluaisin jakaa tunnustuksen seuraaville blogeille: Riinan riemu, Ajatuskatkos, Verskin Valtakunta, Äitilandia, Pikku Seikkailija, Piiri pieni pyörii, Vauva, älä itke tänä yönä ja Valeäidin tunnustukset. Nämä valikoitui sillä perusteella, että näitä blogeja seurailen tiiviisti.

4. Lapsena haaveammattejani olivat joko sairaanhoitaja tai biologi. Haaveilin lapsena omasta koirasta, jonka nimi olisi Nuusku. Nuorena kuvittelin, että olisin viimeistään 25-vuotiaana perustanut perheen (sillä sen jälkeenhän sitä ollaan ikäloppuja). Teininä vannoin olevani ikuisesti absolutisti. Mennessäni opiskelemaan luulin, että minusta tulisi opettaja. Opiskeluaikana särjin sydämeni ja luulin, ettei kukaan voisi koskaan rakastaa minua. Alkuvuodesta vannoin, että loppuvuoteen mennessä saisin valmiiksi kirjoitusurakkani.

Yksi näistä satunnaisista asioista kävi toteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti