keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kotiviikonloppu

Viikonloppuna meillä asusti pieni nuhanenä (kun en edellisenä viikonloppuna osannut pukea lasta tarpeeksi lämpimästi, vieläkin omatunto kolkuttaa) ja ilmakin oli niin kurja, että oltiin sisällä aikalailla koko viikonloppu. Onneksi Eelis ei kaivannutkaan pihalle vaan vietti aamupäivät mielellään enemmän tai vähän vähemmän köllötellen ja pikkukakkosta katsoen.


Meillähän ei siis edelleenkään ole televisiota (ei ole ollut sitten vuoden 2006, eikä olla kaivattu), vaan katsotaan netistä se mitä halutaan, leffat katsotaan tietokoneen/pleikkarin ja tykin kautta. Kotona tykki ei ole ollut juurikaan auki, mummulassa telkkari on taustahälynä silloin tällöin (muttei onneksi koko aikaa) päällä, vaikka Eeliskin sen osaa (minua paremmin) laittaa päälle. Viikonloppuna tykki oli kuitenkin ahkerassa käytössä, vaikka Eelis ei varsinaisesti sitä koko aikaa katsonutkaan, kaipasi vaan jotain taustamölyä ja värejä seinälle. (Radio meillä sen sijaan on lähes aina päällä.)

Kake eli kaukosäädin on Eelikselle tärkeä (ja sitä hoetaan paljon). Sillä Eelis koittaa ohjata kovasti telkkarin tapahtumia. Kotona meillä ei ole toimivia kaukosäätimiä mutta Eelikselle on otettu esille pari jonkun laitteen kaukosäädintä, joilla Eelis mukamas saa laittaa ohjelmia näkyviin. Mummulassa Eelis piilottelee kaken sohvan nurkkiin, sillä sinne mummukin aina koittaa piilottaa kakea :D

Eelis nukkui jostain syystä päikyt levottomasti, normaalistikin Eelis havahtuu usein tunnin nukahtamisen jälkeen mutta jatkaa lyhyen uniölinän jälkeen uniaan vielä. Viikonloppuna Eelis havahtui tunnin unijakson jälkeen, ja sen jälkeen vartin välein itkeskelemään. Oli vähän nuhjuinen kyllä, mutta ei mikään ihan kamala räkänokka. Yksi hammas oli kyllä tullut läpi viikonlopun aikana joten voi olla että ne hampaatkin vaivaavat (taas ja vieläkin).


Ikea-reissulta mukaan tarttui Eelikselle nalle, johon Eelis rakastui kaupassa ensi silmäyksellä. Kotona nallea halitaan ja suukotellaan kovasti, ja tarjotaan isille ja äidillekin halittavaksi. Ja nallen jälkeen pitää halia Eelistäkin. Eelis oli koko viikonlopun kovin hellyydenkipeä ja koitinkin panostaa läheisyyteen. Levitettiin sohvakin sängyksi olkkarissa mutta se saavutti suuren suosion vain vanhemmissa :D

(Voi voi kun nuo kännykkäkameran kuvat on niin huonolaatuisia, mutta en ole jaksanut nyt panostaa järkkärin käyttöön, on vaan niin paljon nopeampaa saada kuvat puhelimesta tänne sähköpostiliitteinä kuin ladata ne ensin kamerasta koneelle ja sieltä siirtää blogiin. Onnistuu tämä blogin päivitys "kahvitauoillakin" (krhm)... Ehkäpä sitten taas kun kotona jaksaa edes avata sen oman koneen kun ei töissä vietä valtaosaa päivästä päätteen ääressä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti