perjantai 31. elokuuta 2012

Reipas ja näppärä poika

Meillä oli Eeliksen lääkärineuvola, muistin että oltaisiin saatu rokotuksia tällä kertaa mutta ne onkin vasta kaksivuotiaana seuraavat. Eelis leikki innoissaan neuvolan leluilla (lastenrattaat nukke kyydissä oli ihan huippu, lääkäri nauroi että tulee varmasti hyvä apulainen tulevan vauvan kanssa) ja reippaasti näytti juoksu- ja pallonkäsittelytaitonsa, ihan pyytämättä. Kova oli touhu ja meno mutta saatiin hienosti otettua kaikki mitatkin ilman suurempia tappeluita tai märinöitä.


 Viralliset mitat 11,9 kg ja 82 cm, pipo 48 cm. Pituutta on humahdettu puolessa vuodessa vähän päälle 6 cm, josta puolet tuli varmasti loppukesän aikana. Painoakin on tullut lähes kaksi kiloa, mutta pituuden venähtämisestä johtuen pituus-paino-käyrä oli laskusuuntainen. Nyt oli neuvolan käyrätkin päivitetty niihin uusiin ja hyvältä näytti kaikin puolin.


Neuvolatäti (ei meidän oma, taaskaan) otti ensin Eeliksestä mitat ja sitten lääkärin vastaanotolla käytiin ensin läpi Eeliksen motorisia kehitystasoja (jonka aikana Eelis leikki ja juoksenteli ympäri huonetta, ei jäänyt paljoa arvailun varaan mitä Eelis osaa). Lääkäri tarkasti keuhkot ja sydämen, koitti vatsan (Eelis näytti missä on napa), nivuset ja kivekset, sekä tarkasti silmät ja kuulon. Neuvolakorttiin saatiin merkintä että Eelis on reipas ja näppärä poika. No, sehän me tiedettiinkin jo ;)


(Kuvat erään iltapäivän Ikea-reissulta kun Eelis söi mummun eväät.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti