maanantai 6. helmikuuta 2012

Tissi

Paluu "normaaliin" arkeen on ollut kiireinen.

Äiti saatiin muutettua hyvin ja viime viikolla kävin joka päivä opiskelemassa puoli päivää. Eeliksellä ja mummulla meni kaikki hyvin ja Eelis on hienosti sopeutunut hoitopaikkaan eli mummulaan. Tänään oli vapaapäivä ja vietettiin päivä kotona, Eelis ei päästänyt silmistään ja kävi koko ajan halimassa. Sen verran tainnut kuitenkin olla ikävä.

Uniasiat on nyt mallillaan, Eelis herää nykyään viiden aikaan aamusta, älähtää pari kertaa ja jatkaa vielä uniaan puoli seitsemään - seitsemään. Muuten ei tarvitse käydä katsomassa kertaakaan. Nukahtaa nopeasti takaisin vaikka havahtuisikin sänkyyn menemiseen niin että alkaa itkeä (nukahtaa meidän sänkyyn tissille). Viime yönä nukuin itse ilman korvatulppia!

Eelis syö tissiä edelleen pari kertaa päivässä, ja nyt hoidon alettua en ole enää äiti vaan tissi! Eräänä päivänä nimittäin mummulaan tullessa Eelis oli syömässä välipalaa ja kun tulin keittiöön, poika huudahti "Tissi!" :D Ja äitinihän repii tästä iloa kutsumalla minua nyt tissiksi :D

On ollut ihanaa käydä opiskelemassa ja palata vähän tähän normaaliin maailmaan, alkaa pikkuhiljaa tuntua taas siltä että kyllähän tässäkin pääkopassa on vähän eloa kun hetken sitä virvoittelee. Kurssi on mielenkiintoinen ja mukavan "järkeenkäypä", ei tarvitse päntätä liikaa.

Työnhaku on menossa, unelmien duuni tuli hakuun, saa nähdä miten käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti