lauantai 4. kesäkuuta 2011

Hyvänmielen karppausta

Meille taisi tulla toinen tiheän imun kausi. Pari viikkoa sitten yksi yö syötiin tunnin välein, nyt jo toista yötä syödään kahden tunnin välein. No, jospa se tästä taas tasottuisi.

Olen aloittanut kevyellä mielellä hyväkarppaamaan. Laskin tavallisen päivän ravintoarvot ja pyrin pudottamaan hiilihydraattien saannin noin puoleen, eli 100 g tienoille. Yritän kuitenkin saada riittävästi kuitua joten ruisleipää syön edelleen, ja tietysti paljon kasviksia. Kuitenkin mm. sipuli, paprika, kananmuna suurina määrinä, pavut, herneet, linssit, kaalit ym. Eeliksen mahansekoittajat ovat pannassa. Jätin aamukaurapuuron (tilalle kreikkalaista jogurttia), jogurtit (actimelin tilalle maitohappobakteeria purkista), riisin, perunan, makaronin ja vaaleat jauhot pois. Riisi/peruna/makaronilisäkkeen tilalle otin raejuustoa, lisää kasviksia ja tuplasin syömäni kanan määrän. Tarkistin, että energiansaanti ei jää uuden "dieetin" myötä pienemmäksi, jotta maidon tulo ei muutu.

Viikon verran olen nyt syönyt vähemmän hiilihydraatteja ja sen myötä olen alkanut juoda enemmän vettä (tietysti käydä useammin vessassa), nälkä on harvemmin ja mieliteot (makea eli kuivatut hedelmät) ovat vähentyneet. Myös Eeliksen poskissa ollut pienen pieni ihottuma on tiessään.

Katsotaan mitä tästä tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti