tiistai 22. maaliskuuta 2011

Elämäni miehet

Mies on toiseksi viimeistä päivää kotona. Kun vauva oli nukkumaan menossa aamu-unilleen, vein sen miehen kainaloon nukkumaan suihkuni ajaksi ja siellä ne minun elämäni miehet nukkuvat vieläkin <3

Kokeilin farkkujani ja en tiedä tulevatko ne enää ikinä menemään kiinni, voi olla että lantio leveni sen verran... Myös musta puuvillahameeni saattaa jäädä kaapinpohjalle :/ No, onhan tässä edelleen kahdeksan kiloa tiputettavana... Pieni toivo siis elää vielä!

Lisäksi koitin hakea edullisia imetyspaitoja netistä, mutta täytyy päästä paikan päälle (henkkamaukkaan ja/tai prismaan) katsomaan niitä, netistä ei löytynyt oikein mitään. Ei niillä muuten olisi väliä mutta julkisilla paikoilla ne voisi olla mukavampia kuin tavalliset löysät paidat, jotka täytyy nostaa korviin imetyksen ajaksi. Tai silloin kun on vieraita/vieraissa kylässä.

Meillä on ensi viikolla ensimmäinen hääpäivä, ajattelin käydä ostamassa miehelle jotain pientä salaa kaupungilta. Sitä varten pitäisi taas laajentaa omaa maailmaa ja mennä bussilla keskustaan, vaunujen ja vauvan kanssa. Jännittää jo valmiiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti