lauantai 4. syyskuuta 2010

Kaikki kotona, pian reissussa

Mies palasi eilen kotiin työmatkaltaan ja nyt on taas ehjä olo :) Huomautti, että masu on kasvanut selkeästi kuudessa päivässä! Itse kuvittelin että maha pompsahti  taas yhdessä yössä eteenpäin, mutta en taida vain kuvitella ilmiötä, työkaverit ihmettelivät eilen töissä ihan samaa, kuinka mahani on tullut esiin ihan yhtäkkiä!

Selän ja hartioiden kukkiminen on helpottanut ja naamaankaan ei ole ilmestynyt muutamaa finniä lukuunottamatta uusia paiseita. Mahallaan en enää pysty nukkumaan ollenkaan, alkaa heti särkeä masua. Puolimahallaan onnistuu, sekä selällään ja kyljellään.  No, nukun muutenkin mieluiten puolimahallaan tai kyljellään joten suurta muutosta se ei tuo elämääni, että mahallaan olo tuottaa tuskaa.

Liikkeitä en ole tuntenut ollenkaan, vieläkään.

Viikonlopun aikana olisi tarkoitus siivoilla kotona, niin on mukava palata siistiin kotiin reissusta. Maanantaina piipahdan vielä aamupäiväksi töissä ja viedään kissat anoppilaan hoitoon iltapäivällä. Tiistaina yhdeltä saadaan hakea auto, ensin täytyy kouluttautua matka-auton kuskiksi ja käyttäjäksi, sitten pakataan auto ja tarkoituksena olisi päästä liikenteeseen neljän-viiden aikaan.
Reittisuunnitelmana on päästä Tornion nurkille vielä tiistaina, siitä keskiviikkona Kiirunaan, torstaina on kierto Estrangen avaruuskeskuksella ja siitä jatketaan Narvikin suuntaan, todennäköisesti pysähdytään matkalla Abiskon kansallispuistossa. Perjantaina suunnataan Fauskeen, lauantaina Mo i Ranaan ja Storumaniin, sunnuntaina pitäisi olla Umeåssa. Maanantaina tullaan lautalla Vaasaan ja siitä ajetaan takaisin kohti kotia. Auto pitää palauttaa siivottuna ja tankattuna keskiviikkona puoleenpäivään mennessä. Yhteensä ajamista tulee noin 2500 km. Onneksi meitä on kaksi kuskia, asuntoauto on niin pieni, että sitä voi ajaa henkilöautokortillakin. Muita aikataulutettuja suunnitelmia meillä ei ole, kuin Estrangen avaruusasema ja Umeån lautta. Kaikki muu tehdään huvituksen mukaan.

Täytyy tehdä kunnon kauppalista, pääosin syödään omaa ruokaa, vaikka varmasti käydään jossain syömässäkin. Toivottavasti ilmat suosisivat meitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti