torstai 29. heinäkuuta 2010

Väärä jalka

Kurkkijamäärä poksui yli tonnin, hui ja mahtavaa! Kyllä nää jorinat on siis pakko kiinnostaa jotakuta :D Uusia lukijoitakin on ilmoittautunut mukaan, tervetuloa! (Tosin annoinhan minä linkin tänne odotusfoorumilla, lienee siis ihan odotettua tämä kävijäboomi.)

Tämä päivä on ollut ihan pypelistä. Nukuin yön tosi huonosti kun oli vain niin kamala hiki. Ja jossain vaiheessa heräsin siihen kun mies yhisi jotain ja TUKISTI minua!!! Ihan kunnolla vielä, annoin kyllä kyynärpäällä takaisin :D Aamulla nousin väärällä jalalla ylös, kaikki kiukutti. Pissahätä oli ihan kaamea ollut jo pari tuntia, mutta olin viemässä seulontaan virtsanäytettä, joten en voinut käydä vessassa yöllä enää neljän jälkeen (jolloin heräsin ensimmäisen kerran vessahätään). Siinä sitten kituutin turpoavan mahan kanssa. Nousin lopulta puolta tuntia ennen herätyskellon soittoa ylös, ihan hikisenä ja nuutuneena. Silmät ei meinanneet aueta ja pissapurkki piti hakea vielä alakerrasta! Ja sitten nousin portaat takaisin ylös jalat ristissä, menin alapääpesulle (alakerran vessassa ei ole bideesuihkua) ja tiristin pissat purkkiin. Joka paikkaa kutitti kun olin nihkeyksissäni imenyt varmasti koko talon kissankarvat ihooni kiinni. Menin tekemään aamupalaa ja kissa mäykyi vieressä ja oli tiellä. Annoin sille raksuja että se hiljenisi. Pizzalaatikot olivat tiellä kahvia keittäessä. Keitin liian vahvaa kahvia (parempi kuitenkin näin päin kuin liian laimeaa kahvia). Kerroin miehelle hänen tullessaan alakertaan että olen ihan tosi huonolla tuulella, lohduta! Siinä se sitten yritti silitellä ja auttaa parhaansa mukaan. Ja sitten muistin sen yöllisen pahoinpitelyn ja mies yritti sanoa että ei hän tarkoituksella varmaankaan... No ei tietenkään, saakoot anteeksi nyt tämän kerran. :D

Lähdettiin kohti laboratoriota viemään pissanäytteitä ja antamaan verta. Olin tietysti väärässä paikassa (mikä selvisi puolen tunnin ihmettelyn jälkeen), kun harjoittelija-neuvolatäti oli neuvonut väärin. Onneksi ei ollut kiire ja ehdin ihan oikeaan paikkaan ja siellä asiat sujuivat suitsukkelaan. Aamun suihkusta huolimatta olo alkoi olla taas melkoisen nihkeä. Silmät eivät vieläkään olleet auenneet kunnolla ja tuntui että olen aivoja myöten ihan tukossa. Valitin oikein kunnolla kahvitunnilla, kymmenen aikaan nostin itseäni niskasta ja pakottauduin vähän työhommiin. Se auttoikin ja mieli koheni vähän kun sain jotain aikaankin.

Olo on edelleen äärimmäisen nihkeä, ainut tällä hetkellä töissä oleva laborantti kävi huikkaamassa hetki sitten että lähtee kotiin ja että minun täytyy muistaa pitää huolta itsestäni etten nuukahda tänne töihin. Lämpötila lähentelee 35 astetta.

Tämän päivän suunnitelmiin kuuluu käydä kaupassa. Alkuperäinen suunnitelma oli myös lähteä miehen kanssa Body Balanceen, mutta saas nähdä jaksaako. Nuutumisaste ja vitutuskäyrä ovat aika korkeat jo nyt. Onneksi huomisesta alkaen on loppuviikoksi ainakin luvattu vähän viileämpää.

Lämmin kesä on ihana mutta näin kuumia kesiä ei ole suunniteltu tänne, Suomesta uupuu ilmastointi!

Ainiin, sen verran pitää keventää vähän loppuun, että eilen naureskelin miehelle kun keskustelimme intiimien hetkien vähyydestä kuumuuden takia, että eipä minun ole muutenkaan tehnyt mieli kun lähes joka yö peuhaan unissani miehen kanssa! :D Nämä seksiunet ja niiden määrä alkaa olla jo ihan omissa sfääreissään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti