lauantai 19. kesäkuuta 2010

Raskaustesti vol 2

Aikataulusyistä tulinkin piipahtamaan kotona jo tänään, huomenna suuntaamme anoppilaan. Keskiviikko aamuna tein testin ennen junalle kiiruhtamista. En nähnyt testissä mitään heti, joten jätin sen odottamaan hetkeksi, söin aamiaisen ja kävin 15 minuutin päästä kurkkaamassa testiä. Olin näkevinäni haamun! Mies sanoi, ettei nähnyt mitään.


No, lähdin reissuun. Keskiviikkona alavatsassa juili menkkamaisesti, mutta kivut olivat tavanomaista hieman alempana ja keskellä, yleensä kivut ovat toispuoleisia. Odottelin menkkojen saapuvan torstaina ja perjantaina. Mahani oli välillä todella kipeä, mutta luulin ja luulen edelleen sen johtuvan ainakin osittain epäsäännöllisistä ruokailuista. Näytin testistä ottamaani kuvaa ystävälle joka sanoi myös näkevänsä siinä haamun. Olo ei ollut yhtään raskautunut.

Perjantaina suuntasin vanhempien luota kolmannelle paikkakunnalle ja minulla oli puolisen tuntia aikaa ennen junan lähtöä. Bongasin apteekin rautatieaseman vierestä ja ehdin käydä siellä. Ajattelin etten välttämättä ehtisi huomaamatta käydä apteekissa myöhemmin. Ostin kaksoispakkauksen, sillä ajattelin, että testaisin seuraavana aamuna sekä sitten kotiin päästyäni uudestaan jos menkkoja ei kuuluisi. Junassa pohdiskelin asiaa ja testi huusi minua kassissa. Päätin, että käyn junan vessassa jos tulee pissahätä ja teen testin, sitten olisi vielä yksi jäljellä aamupissasta tehtäväksi.
No se pissahätä tuli ja kävin vessassa.


Testi näytti vahvaa plussaa ihan heti, edes kontrolliviiva ei ehtinyt tulla näkyviin! En mitenkään saanut tajuntaani, että se oli ihka oikea plussa!
Laitoin viestiä ystävälleni joka oli jo ennustellut minun olevan raskaana. Kokouksen jälkeen menin toiselle ystävälleni joka hihkui onnesta. Puhuimme asiasta paljon, mutten vieläkään osaa sisäistää tätä. Jotenkin tämä tuli sitten kuitenkin niin yhtäkkiä!

Tulin pari tuntia sitten kotiin, kävin ostamassa kaupasta vauvapaidan (jossa lukee remove baby before washing). Halusin kertoa asian miehelle jotenkin kivasti. Kotona kävin vessassa vielä jäljellä olevan testin kanssa, ja näytin sen miehelle ja annoin paketin.

Mies halasi minua todella lujaa ja lämpimästi, minusta tuntui, että itku oli lähellä. Lopuksi mies totesi "Katsotaan nyt".

Rv 4+3

2 kommenttia: