perjantai 23. huhtikuuta 2010

Kuukautisjuttuja

Uusi lukija on ilmoittautunut kurkistelijaksi, tervetuloa :)

Nyt on pakko vähän pohdiskella menkkajuttuja. Teininä minulla oli todella runsaat Niagaranputous-menkat (edes yöside ei pitänyt kuin pari tuntia, sitten tuli läpi) ja melko kivuliaat menkat. Aloin syödä e-pillereitä kun olin 17-vuotias ja ensimmäisessä vakavammassa suhteessa. Söin pillereitä noin kaksi vuotta, jonka jälkeen suhde loppui ja lopetin myös pillereiden syömisen. Muistaakseni menkat palasivat suhteellisen normaaliin kiertoon heti, tosin eivät onneksi enää yhtä runsaina tai kivuliaina.
Aloitin pillerit uudestaan viitisen vuotta sitten ja nyt niitä ollaan mussutettu viime viikon sunnuntaihin asti. Saa nähdä (ja odotan innolla) miten kierto palaa takaisin uomiinsa tällä kertaa :)

Ihmetystä nyt aiheuttaa tämän viikon runsaahkot ja kivuliaahkot menkat. Ei ole ikuisuuksiin juilinut alavatsassa näin ja jopa supertampoonista tuli tänään vähän yli. Kävin kyllä aamulla salilla, joten rehkimisellä saattaa olla ylitulemisen kanssa jotain tekemistä, jos vaikka työnsin tampoonin pois paikaltaan vatsa- ja lantionpohjan lihaksilla :D Itse kuitenkin uskon enemmän greippimehun syyllisyyteen, sillä se on ainoa mikä on oikeasti erilaista tässä viikossa. Aloin juomaan sitä heti maanantaina, ja menkat alkoivat normaaliin tapaan eilen. Aikas vänkää.

No mutta, viimeinen lomapäivä meni ahkeroidessa, lähdin miehen kanssa samaa matkaa töihin, tosin poikkesin kuntosalin kautta. Meillä ei ollutkaan kokousta tänään joten pääsin töistä pois tuntia odotettua aiemmin. Alkuperäinen suunnitelma oli mennä kaupungille pyöriskelemään siksi aikaa, että mies tulee töistä, mutta kun olinkin valmis jo aiemmin, nappasin auton mukaani ja tulin kotiin. Käyn sitten hakemassa miehen töistä iltapäivällä.

Tänään(kään) en aio tehdä mitään ihmeellistä kotona, rentoutua vain. Silti on ihanaa että viikonloppu on tulossa, mieskin on sitten kotona :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti